Prsten od brušenih perli

Materijal potreban za izradu prstena pronaćićete u prodavnici klikom na linkove ispod:

Legenda

Napravi sama prsten od perlica

 

Uputstvo za izradu prstena korak po korak

Korak 1: Odsecite nit odgovarajuće dužine potrebne za rad. Naizmenično nanižite tri kašaste perlice i dve brušene perle. Izjednačite oba kraja niti pa ih ukrstite provlačeći ih u suprotnim pravcima kroz kašastu perlicu, kao na slici ispod.

Napravi sama prsten od perlica

Korak 2: Zatim na svaku od niti dodajte po jednu kašastu perlicu i brušenu perlu. Provucite niti kroz kašastu perlicu u suprotim pravcima.

Napravi sama prsten od perlica

Korak 3: Na svaku od niti dodajte jednu brušenu perlu i jednu kašastu perlicu. Ukrstite niti provlačeći ih kroz kašastu perlicu.

Napravi sama prsten od perlica

Korak 4: Ponavljajte korake 2 i 3 dok ne dostignete željenu dužinu. Završite tako što ćete na svaku nit dodati po brušenu perlu i zatim ih spojiti sa drugim krajem, provlačeći niti kroz kašastu perlicu iz koraka 1 kako biste formirali prsten. Vežite čvor.

1 Comment

 1. Tatjana
  19/02/2016 Odgovori

  Puno hvala na detaljnoj uputi za izradu super jednostavnog a tako efektnog poklona za curice u razredu (9 godišnjem sinu za proslavu rođendana u školi radim tortu „od papira“ u koje stavimo slatkiše i sitniji poklončić. Uvijek mi je problem naći dovoljan broj originalnih, funkcionalnih,jednakih, manjih, jeftinijih poklončica za curice.
  Hvala na super ideji.
  Srdačan pozdrav
  Tatjana

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!