Ovom politikom privatnosti uređuje se način na koji TZR Tri perle Čoka prikuplja i koristi informacije dobijene od korisnika putem sajta laboratorijaperli.com

U pogledu ličnih podataka, prikupljamo samo najosnovnije podatke o potrošačima, koji su nam neophodni za uspešnu dostavu naručene robe i pružanje informacija potrošaču vezanih za samu narudžbinu ili postavljeno pitanje. Korišćenjem sajta laboratorijaperli.com i komunikacijom sa nama potvrđujete obradu vaših podataka o ličnosti.

Do prikupljanja ličnih podataka može doći u sledećim slučajevima:
– prilikom kupovine gde će vam biti zatraženo da ostavite sledeće podatke: ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail
– prilikom korišćenja kontakt forme gde je potrebno da ostavite vašu e-mail adresu

Prikupljeni lični podaci se koriste u sledećim slučajevima:
– prilikom obrade porudžbine
– prilikom dostave, u smislu da će vaši lični podaci biti prosleđeni kurirskoj službi koja vrši dostavu
– za pružanje informacija kupcima vezanih za samu porudžbinu
– za pružanje odgovora na pitanja postavljena putem kontakt forme

Prikupljeni lični podaci ni u kom slučaju neće biti zloupotrebljeni, niti će isti biti prodati ili iznajmljeni trećim licima.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja koja se tiču politike zaštite vaše privatnosti ili načina na koji se postupa sa vašim ličnim podacima, molimo vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese: tzrtriperle@gmail.com

Kolačići (cookies)

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se šalju vašem veb pretraživaču kada posetite naš sajt, a koju vaš veb pretraživač šalje nazad nama sledeći put kada kliknete na neku od naših stranica. Oni omugućavaju čuvanje informacija o vašim podešavanjima i sesijama.

Ako ne želite da prihvatite korišćenje kolačića, možete podesiti svoj veb pretraživač da ne prihvata kolačiće ili da vam dozvoli da izaberete da li želite da prihvatite kolačiće od slučaja do slučaja.

Imajte na umu da ako izaberete da ne prihvatate naše kolačiće ne možemo da garantujemo da će sve stranice na sajtu funkcionisati ispravno i da ćete biti u mogućnosti da obavite kupovinu.

Sajt laboratorijaperli.com koristi servise koje obezbeđuju treća lica i koja u naše ime, putem interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost našeg sajta. Na taj način mogu biti prikupljene anonimne informacije o vašim posetama našim veb stranicama.

error: Content is protected !!
Scroll to Top