Perlice sa dve rupe

Perlice sa dve rupe su proteklih godina doživele veliku popularnost u izradi nakita i ukrasa. Dve paralelne rupe koje prolaze kroz njih otvaraju bezbroj novih mogućnosti u izradi narukvica, ogrlica, minđuša itd.

Perle sa dve rupe su odličan dodatak za proširenje postojećih tehnika rada. Veoma dobro se prilagođavaju svim bodovima i šemama za pravljenje nakita od perlica. Možete ih upotrebiti i u radu sa žicom ili ih jednostavno nanizati na streč konac. Početnici će biti iznenađeni brzinom i jednostavnošću kojom mogu postići odlične efekte.

Tile

Tile 6×6 mm

Kvadratnog oblika, oblih ivica i sa dve paralelne rupe prečnika 1,25 mm Tile otvaraju nove mogućnosti kada je u pitanju izrada narukvica i ogrlica.

Pogledaj ponudu ➝

Mini piramide

Mini piramide

Mini piramide se smatraju ručno rađenim perlama jer umesto da budu pritisnute mašinom pritiskaju se rukom i iz kalupa se takođe vade manuelno.

Pogledaj ponudu ➝

Lentil 6 mm

Lentil 6 mm

Lentil perle imaju oblik diska sa blagim konusnim ivicama. Dve paralne rupe, čiji prečnik iznosi oko 1 mm, omogućavaju više prolazaka niti tokom procesa izrade određenog komada nakita.

Pogledaj ponudu ➝

Piggy perle

Piggy perle

Piggy perle predstavljaju deo inovativnog rešenja u vidu perli sa dve rupe. Rupe na Piggy perlama nisu paralelne već postoji jedna koja se nalazi u samome centru perle i druga koja je smeštena 3 mm dalje sa strane, čime je stvorena mogućnost za kreiranje slojevitih struktura.

Pogledaj ponudu ➝

Koplja sa dve rupe

Koplja

Koplja sa dve rupe će vam omogućavaju da kreirate nakit u 3D dizajnu. Savršena su za izradu ogrlica i privezaka. Ona će na jedinstveni način dodati dimenzionalni efekat vašem komadu nakita. Lepo se uklapaju sa ostalim češkim perlama iz naše ponude.

Pogledaj ponudu ➝

Brick perle

Pravougaonog oblika, zaobljenih ivica i sa dve paralelne rupe, Brick perle vam dopuštaju da ih koristite na jedinstveni način. One su idealan izbor ukoliko želite da dodate geometrijski stil vašem dizajnu ili možda da osvežite postojeći.

Pogledaj ponudu ➝

Candy Oval 4×6 mm

Candy Oval 4×6 mm su deo linije Preciosa Candy presovanih staklenih perli sa dve paralelne rupe. U pitanju su kabošoni sa zaobljenim prednjim delom i ravnom bazom. Savršen su izbor za izradu narukvica i ogrlica. Njihovom upotrebom možete proširiti postojeće tehnike rada i na jednostavan i brz način postići odlične efekte.

Pogledaj ponudu ➝

error: Content is protected !!