Posetom ili kupovinom u online prodavnici laboratorijaperli.com prihvatate uslove korišćenja navedene u daljem tekstu, pri čemu zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštenja izvršimo izmene i dopune istih.

Registracija korisnika

Korisnici sajta laboratorijaperli.com nemaju obavezu registrovanja prilikom kupovine. Maloletna lica mogu koristiti laboratorijaperli.com isključivo uz nadzor roditelja ili staratelja.

Zaštita privatnosti

U ime online prodavnice laboratorijaperli.com obavezujemo se na zaštitu privatnosti svih naših kupaca. Prikupljamo samo najosnovnije podatke koji su nam neophodni za uspešnu dostavu poručene robe i informisanje potrošača u cilju pružanja kvalitetne usluge, a u skladu sa dobrim poslovnim običajima. Prikupljeni podaci ni u kom slučaju neće biti zloupotrebljeni, niti će isti biti prodati ili ustupljeni trećim licima. Svi zaposleni su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti kupaca.

Cene i opisi proizvoda 

U ime online prodavnice  laboratorijaperli.com garantujemo cenu proizvoda na dan kupovine bez obzira na eventualnu promenu cena na dan isporuke robe. Sve artikle prikazane na sajtu nastojimo da opišemo što je tačnije moguće, međutim ne garantujemo da su svi navedeni podaci 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.

Dostava robe

Dostava robe se vrši kurirskom službom Post Express sa isporukom do 19 časova. Više o dostavi pročitajte OVDE.

 Reklamacije i odustanak od ugovora

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu slobodno nas kontaktirajte.

Ako proizvod koji ste poručili odstupa od podataka navedenih na sajtu možete ga vratiti u roku od 14 dana od momenta prijema na adresu nekorišćen, u originalnoj i neoštećenoj ambalaži, sa računom i popunjenim obrascem za odustanak od ugovora. Troškove vraćanja robe snosi kupac.

Obrazac za odustanak od ugovora možete preuzeti OVDE.

Povraćaj novca ćemo izvršiti u primerenom roku, a najviše 14 dana od uredno vraćenih proizvoda. Ako se ne ispune svi gore navedeni uslovi nećemo biti u mogućnosti da vam vratimo novac, a proizvode ćemo vam ponovo dostaviti na vaš trošak.

Autorska prava

Sadržaj prikazan na sajtu (tekstovi, slike, logotip) vlasništvo je online prodavnice laboratorijaperli.com. Nijedan deo sajta laboratorijaperli.com ne sme biti upotrebljen u izradi drugih publikacija ili prezentacija u štampanom, elektronskom ili nekom drugom obliku bez prethodne saglasnosti autora. Ukoliko želite da kopirate deo našeg sadržaja na svoju Facebook stranicu ili sajt možete to učiniti, ali isključivo sa povratnim linkom ka našem sajtu.

Nakit izrađen pomoću uputstava za rad prezentovanih na sajtu laboratorijaperli.com možete slobodno prodavati, ali ne smete kopirati i prodavati naše obrasce za rad.

error: Content is protected !!