Brick narukvica

Brick narukvica

Materijal potreban za izradu narukvice dužine oko 18 cm pronaći ćete u prodavnici klikom na linkove ispod:

Legenda

Brick narukvica legenda

Uputstvo za izradu narukvice korak po korak

Korak 1: Odsecite nit odgovarajuće dužine potrebne za rad i nanižite pet kašastih perlica. Perlice postavite na sredinu niti tako da dobijete dva kraja niti iste dužine. Jedan kraj provucite kroz jednu rupu, a drugi kraj kroz drugu rupu na brick perli.

Brick narukvica korak 1

Korak 2: Na svaku od niti dodajte po jednu kašastu perlicu i provucite obe niti kroz brušenu perlu. Zatim, na svaku od niti opet dodajte po jednu kašastu perlicu i provucite niti kroz rupe na brick perli kao u koraku 1.

Brick narukvica korak 2

Korak 3: Ponavljajte korak 2 sve dok ne dostignete odgovarajuću dužinu narukvice. Završite sa brick perlom.

Korak 4: Na jednu od niti nanižite pet kašastih perlica i provucite je nazad kroz drugu rupu na brick perli kako bi napravili omču, dok ćete drugu nit provući kroz kašaste perlice i nazad kroz rupu na brick perli do nje, kao na slici ispod.

Brick narukvica korak 4

Korak 5: Potom provucite nit kroz kašastu perlu koja se nalazi do brick perle, dodajte tri kašaste perlice i provucite nit kroz narednu kašastu perlicu i opet kroz brick i tako redom. Isto učinite i sa drugom niti.

Brick narukvica korak 5

Korak 6: Kada ste stigli do kraja narukvice vežite čvor i prođite dodatno kroz rad. Provucite alke kroz omče napravljene od perlica i zakačite kopču, a ako želite na drugi kraj možete dodati i produžetak za narukvicu.

Brick narukvica korak 6

error: Content is protected !!
Scroll to Top